Referat: Rödsle/Oskarshamn - Vimmerby IF
Vinst i sista matchen
2021-10-04 07:13, Dam A
Natta gjorde hattrick i säsongens sista match.

Vi var redo & beredda för en tuff match då hemmalaget krigar för ett nytt kontrakt.

Dessutom strulade det mesta för oss timmarna innan match, så förberedleserna var långt, långt ifrån det optimala. Men så fort alla var ombytta och matchvärmningen började ordentligt så var alla orosmoment bortblåsta & tjejerna såg grymt fokuserade ut.

Matchen då?

Jo vi sa innan att vi verkligen skulle kriga för att försöka få till ett tidigt mål för att ta luften ur hemmalaget, som verkligen skulle behöva ha 3 pinnar idag.

Hur gick det med det då?

Jo helt enligt plan, i 7.e minuten avancerar Söder framåt & passar till Jonna som trycker den i djupet till en framstormande Tyra som sedan elegant lägger bollen förbi deras MV, 0-1 är ett faktum.

10 minuter senare får vi en hörna som Natta & Jonna kör en variant på. Natta frestar sedan ett skott, men bollen går i retur rakt ut till Levin som pangar in bollen till 0-2.

Vi spelar nu en otroligt fin fotboll & hemmalaget ges ingen chans till att komma in i matchen, utan vi spelar verkligen ut registret idag.

Vi hinner även med att göra 0-3 på straff som Natta säkert & distinkt trycker in.

Första halvlek summerar vi som godkänt, men vi vet att vi ändå kan lite mer.

Vi sanckar i halvtid om att försöka sätta ännu mer fart på bollen & verkligen få dem att jaga & trötta ut sig. Hur gick det då?

Jo det gick superbra. :-)

Vi verkligen äger den här matchen och genomför 2.a halvlek på ett fantastiskt fint sätt. Vi tar löpningar, vi snackar, vi pushar, vi passar & lirar med stort självförtroende & det ger resultat. Vi vinner tillslut med 0-8, och ingen kan säga att resultatet var orättvist. för vi var flera nummer större idag på alla positioner.

0-4 Natta assisterad av Levin

0-5 Levin ett stenhårt skott i nättaket, grymt snyggt.

0-6 Natta efter en fin lyftning från Agnes.

0-7 Jonna som avancerar framåt själv & säkert placerar in bollen.

0-8 Julia R som får en passning snett inåt bakåt från Natta, vackert..

Kan inte tänka mig en bättre avslutning på matchsäsongen än den vi gjorde idag. Vi visade verkligen vad vi kan & vi jobbade som ett lag. En väldigt bra match från samtliga & alla är verkligen med & bidrar till den här segern.