Samling:11:00
Bra match och övertygande insats av ett ungt VIF B men tråkig 0-1 förlust
2022-09-25 21:47
Mittbacksgeneralerna i lördags Alicia Lundgren och Jonna Söderberg

Holsby borta är en tuff utmaning, de är duktiga, storväxta och rutinerade. Vi ville gärna skrälla och göra vårt bästa och det gjorde vi men det räckte inte riktigt till, ändå stryk med 1-0 efter ett lite onödigt hörnmål redan i 3e minuten.

Därefter lyfte vi oss rejält och va nära kvitteringsmål vid ett bombardemang mot deras mål sista minuterna för paus, men bollen undan på mållinjen flera gånger om

xx

2a var vi än mer inne i matchen och styrde det mesta, men mål gjorde vi inte trots mycket skott men de flesta gick rakt på, men Mona Fenikhs skott efter hörna var på väg in i mål när målisen gör en drömräddning till hörna.

Vi var så nära en kvittering, tråkigt när vi gör en så gedigen laginsats där alla är riktigt bra i 90 minuter, vi använde 13 spelare idag och de som kom in tillförde verkligen ny energi och nya dimensioner i vårt spel (Rinaldo+Larsson). Bäst på planen va våra mittbackar Söderberg & Lundgren, fy fasen för att möta dem :-)

Känns surt att inte få minst en poäng men målen räknas ju alltid så vi får bita i det sura äpplet, men matchen är ändå ett bevis på att vi kan och är skolade, vi hade ett riktigt ungt gäng med tjejer födda 2005-2009, framtidskapitalet är stort

Allis Nilsson, leder laget med snack och pepp från sin mv-position, mycket viktigt