SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Vimmerby IF B
0 - 4
Timmernabbens IF
Vimmerby IF B0 - 4Timmernabbens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 april, 11:00
Plats:Arena Ceosvallen, Vimmerby
Tävling:
Matchnummer: 142202004
Samling:10:00
Vi räckte inte till i hemmapremiären mot ett rejält Timmernabben
2023-04-16 20:54

De var en-två storlekar för stora för oss och deras forward Hägerström var hypervass med tre mål och ett ass vilket gav TIF segern med 0-4 (0-2). 

 

Vi gör ingen dålig match, men vi nådde heller inte ända fram. Vi laddar om och sikter på revansch nästa söndag på Öland. 

 

 

 

Vi startade bra och såg stabila ut men TIF åt sig in och tog över, vi hade svårt för deras jättesnabba och duktiga forwards. Samtidigt hade vi inte genombrottsförmåga mot deras fysiska mittbackar. 

 

Vi hade dock några lägen, bla Tessa i fri läge i slutet av 1a men ändp 0-2 i paus efter två mål av deras forward som både gångerna sköt från distans otagbart för Ida i målet. 

 

Det var väl de enda lägena de hade i 1a så där var det mer ställningskrig. 

 

I paus snack om att vi skulle upp två snäpp på alla positioner och verkligen ge dem en match, vi såg möjligheterna. Hade vi inte fått utdelning efter första kvarten i 2a skulle vi gå över till 3-4-3 och verkligen hota deras backar både med genombrott och djupledsbollar. 

 

Vi startar andra Ok de skapar inget mer än att Ida tar ett skott från kanten, men eftersom vi inte kom fram så gick vi över och körde de sista 25 min med 3-4-3 och fick faktiskt tryck på dem. Några skott och nån frispark precis över men inget på mål. Däremot kontrade de på sin forward Hägerström, Jonna och Klara fixade det de flesta gångerna, men hon smet förbi en gång och satte bollen i mål intill stolpen (snyggt och otagbart i min 78), De hade ett läget till och det blev också mål 70 min, bra utdelning får jag säga 4 mål på 6-7 lägen. Vi kan inte klandra varken mv eller vår defensiv, de var kliniska och rappa på djupet. 

 

Vi tar lärdom av matchen och har nu förstått att vi spelar i div 3 där många av lagen spelade i div 2 förra året. Vi ska utvecklas och tar lärdom var varje match, jag tror vi kommer se förändring framöver dvs att alla är mer laddade och mer säkra i pass och mottag och framförallt mer aktiva i det offensiva spelet. 

 

Alla får godkänt ingen speciell stack ut. Vi ser framåt !!

 

Ida K¨-Hilda-Klara-Jonna-Julia-Sandra-Hanna 45 min-Minea-Stina J-Tessa-Amanda-Mona 58 min-Sanna 65 min-Ellie 45 min

 

träningen denna vecka för dam U mht att Arenan ska byta konstgräs: 

tisdag kl 18.00-19.30 Ceos-gräset

onsdag kl 19.00-20.30 Bollhallen

torsdag kl 18.00-19.30 Ceos-gräset

 

ses i veckan , kommande söndag bortamatch mot Borgholm kl 17 med stor buss, det ni !

 

 


<< Tillbaka