SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
IK Vista - Vimmerby IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 09 juni, 19:30
Plats:Vistavallen
Serie:Junior P18 Herr Norra
Samling:18:30
Inbjudande plan, men vi räckte inte till
2021-06-10 00:34

Vi hade vår "game-plan" klar och det va att få till fartfyllt spel första 15 min med max 1-3 tillslag/gubbe, det gick hyfsat men vi skapade inte så mycket av det. 

 

Vi hade inte domsluten med oss, flera oberoende parter summerade så här: 

- 1-0 till hemmalaget efter att VIF-mv Abbe räddat ett skott riktigt snyggt sen retur ut åt höger där rakar en Vista-spelare in bollen framförmål igen, alla tyckte bollen först va över kortlinjen, men domaren var för dåligt placerad för att se det, därför godkände han själv målet, oklart mål

- 2-0 nicken från bortre till främre in i mål, men återigen en skarp analys att det måste ha varit offsiden, var bara en spelare nedanför mål Abbe, dvs offside ska det vara , inte mål

 

Vi styr upp anfallen bättre och får till några bra anfall framförallt där Eriol och Linus borrar stora hål i deras försvar på den högra delen av planen. 

 

Slut 5-1 efter tre sena mål när vi forcerade framåt för få till en kvittering. 

Abbe hade nya målvaktshandskar och de hade verkligen ett bra grepp kan man klokt säga, han gjrode flera klassräddningar idag. 

 

Annars va det stor avsaknad av VIF-spelare som får plusresultat, skulle vara Erik som var jämn och engagerad i 90 min. _......................................Mero säsongsdebuterade och får godkänt för sin insats. Plus Abbe som va vass på skotten idag 

 

Målet va en frisparksvarian som Aziz dolde bra, , bollen in framförmål där kom Erik forsande. 

 

Vi var överens om att vi inte va bra idag, mer än under korta stunder av matchen där vi va riktigt bra, men dessa stunder måste bli bättre och tryggare och längre framöver om vi ska hota motståndarna. 

 

Deltagare vid Kaxholmens fina gräsplan och badplats: 

 

Abbe

Eriol, Mero, Mahmoud, Arvidsson

Nimrod, Chrille, Walid

Erik o Albin H

avb: JJ, Linus, Alkind

 

Obs, träningen imorgon torsdag startar kl 17.15-19.00, sprid till så många som möjligt

 

// Budo

 

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 18/6 17:00
4 - 1  
Ons 14/6 19:00
6 - 0  
Sön 11/6 17:00
3 - 1  
Sön 4/6 17:00
7 - 5  
Ons 31/5 19:00
1 - 1  
Lör 27/5 12:00
0 - 2