SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vetlanda/Myresjö
1 - 6
Vimmerby Idrottsförening
Vetlanda/Myresjö1 - 6Vimmerby Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 mars, 13:30
Plats:Avresa 10.45
Bra genomförd match av A
2020-03-30 08:28
Vi spänner musklerna mot tippad toppkollega.
Under söndagen åkte vi till Vetlanda för möte med Myresjö/Vetlanda, ett lag som förra året var ett stabilt div 4 lag med toppkänning.
Första halvlek gör vi en solid defensiv, ligger rätt i våra positioner och gör det trångt för Vetlanda. Med ca en kvart kvar av halvleken görs Jafr ner i straffområdet och Thure skickar in 1-0 till oss. Jocke passar på att utöka ledningen innan paus med ett distinkt vänsteravslut. 
Om jag summerar första halvleken så off gör vi många bra saker. Vi spelar på få tillslag, får spelare rättvända i rätt zoner och hotar i djupled med våra rappa spelare. Defensivt som redan nämnt, är en solid insats.
I andra halvlek löper sig Jafr fri och sätter behärskat in 3-0, Vetlanda/Myresjö får in en reducering efter hörna som i mitt tycke, vi ska kunna få bort momentet innan avslutet kommer. 4-1 kommer nästan omgående efter avspark, då Thure håller sig framme och rullar in 4:an. Resten av halvleken visar vi upp en offensiv med fart och fläkt, fint kombinationsspel med massor med offensiva löpningar som rycker hål i deras försvar, samtidigt bibehåller vi disciplinen i  det det defensiva jobbet. 5:an gör Jafr och 6:an gör Nicke. Summerar vi matchen så är vi på god väg, vi har tagit kliv i vårat sätt och spela och det finns hur mycket som helst att positiv över denna dag. Ödmjukhet och hård träning är det som gäller vi en sån här URLADDNING. Extra rosor delas ut Jafr och Thure denna dag  

<< Tillbaka