SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Vimmerby Idrottsförening
vs
Gullringen
Vimmerby IdrottsföreningvsGullringen

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 mars, 18:00
Plats:Ceosvallen - Konstgräs
Tätt med matcher, nu 1-0 seger mot Ggoif
2020-03-29 22:18

Attans va kallt det va i den isande vinden, trots solen så va det kallt både för spelare och ledare och publiken som hittat dit. Vi slapp att stänga ute nån för det var 32 pers på läktaren vilket är under den nya lagen på max 50 pers.


Matchen ja, seger till VIF med 1-0


Derbyt började med att Gullringskillarna va laddade till tusen och va heta på att löpa och ta sig in på vår planhalva, vi själva va lite överrumplade av detta och bekväma innan vi förstod att här gäller det att va på bettet och agera annars är det Gullringen som tar ledningen. Vi red ut den stormen utan att de skapat så många lägen men hade haft oss fast på egen planhalva.


Vi tog över efter 20-25 minuter när Eriol och Linus började löpa på längs högerkanten, vi hittade näst in där.


Vi spelade återigen 3 x 30 min och i period och 2 o 3 va vi mer spelförande och från sidan såg det ut som att bortalaget inte hade ork att göra så mycket mer än försvara sig, vi såg 2-3 bortaspelare med kramp, men de verkligen trappa och stod upp i 90 min.


Vi fick en straff efter en hands inne i straffområdet. Lukas som enligt djungeltelegrafen aldrig missat en straff, lurade ner borta-mv och satte bollen enkelt nät. Lukas är den verkligen äger sin spelyta, inte nån lyckades ta sig förbi medan han gång på gång forsade fram längs vänsterkanten med bra inlägg och bra passningar.


Backspelet överlag var toppklass, Hassan - Jonatan A - Mahmoud - Lukas är trots sin ålder väldigt mogna och stabila i sina roller, och spelbegåvade och gör att rätt defensivt. KUNGAR !!


Central mittfältarna Aziz o Mero kom lite galet första 30 men efter den pausen och ledarna snack förstod de att hitta rätt yta att försvara och rätt yta att hitta uppspelsvinklar i framåt. Dessa två positioner ska vara våra nycklar till trygg defensiv och trygg offensiv


Ymf, gjorde bättre ifrån sig än sist mot Tjust, bättre hemjobb på rätt yta framför våra yb och i offensiven spelbara både med fart och position. Här spelade Eriol-Marcin-Linus


Central off mf. Här turades Hamza och Jonatan J, viktig position Jonte fick en smäll på vaden efter halva matchen och fick bryta. Denna postion kräver uthållighet att jobba med löpningar in mellan backarna samtidigt som defensiven kräver ditt deltagande. funkade bra, Jonte är nog tillbaka efter några dagars vila


Offensivt hade Khalil den mesta tiden, satte ju ett mot Tjust och va sugen och fick ett bra läge efter Hassans fina inlägg men fick inte till avslutet trots tid och bra position, en bra forward grämer sig inte över missade lägen utan ser redan fram mot nästa läge


Snabb o kvick är Linus Hillström, fick klivamhtv känningar av sjukdom, men på den lilla tiden fick GGoif tufft jobb, Linus hotar ideligen.


Avslutar med att vi aldrig blir nöjda utan strävar efter att bli bättre och bättre för varje vecka, KOM IGEN KILLAR NY VECKA SÅ SKA VI FÖRSÖKA HITTA NYA MATCHER FRAMÖVER.
<< Tillbaka