SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P-03/04/05 Säsongen 2021
Efter segermatchen på Öland i september 2020

Våra lag har utvecklats mycket under 2020-2021 och gör en kul resa tillsammans.

Säsongen är än så länge lite osöker men vi  fortsätter träna så mycket det går mht pågående pandemi. 

 

Inför 2021 så slår vi ihop träning och matchning med P05, det va ett lyckat koncept under förra hösten så det fortsätter vi givetvis med. 

 

Vi vill skapa en stimulerande miljö för våra spelare, VIF har en röd tråd för utveckling och våra träningsytor är bäst i regionen. Vi har välutbildade och engagerade ledare/tränare.

 

Våra träningstider är dessa.

Måndag kl 17.30-19.30 huvudansvar Spätta

Tisdag kl 17.30-19.30 huvudansvar Budo

Torsdag  kl 17.30-19,30 huvudansvar Budo

Söndag 16-18 tills seriespelet kommer igång, huvudansvar Budo

 

Har ni frågor kring lagets träningar och matcher så hör av er till nån av ledarna Budo-Peder-Mattias-Urban

 

VI ÄLSKAR FOTBOLL !!

 

 

 

 

Referat: Södra vi if - Vimmerby Idrottsförening
Välspelad träningsmatch på Ulveskog
2021-08-02 23:14

Vi gör nog vår bästa match offensivt sett, där vi i flera moment va bländande i både uppspelen från zon 1-2 och ända fram till avslutszonen 4, blir bara hetare och rejälare i avsluten så kommer vi definitivt göra fler mål framöver. 

 

Matchen slutade med förlust 6-2 (3-0), men som sagt vi har mycket att vara stolta över. 

Info om veckan som började idag
2021-08-02 22:58

Träningen med Spätta, Budo, Håkan och mv-tränare Conny blev högkvalitativ, 120 minuter med många bra övningar. 

 

Vi forstätter med träning imorgon tisdag kl 17,30 på konstgräset, räkna med 120 min, sen torsdag samma tid, 

 

Lördag träningsmatch borta mot J Södras P05, match kl 11 på Jordbrovallens gräsplan, vi åker kl 08.00 så vi har har tid för snack och omklädning, vi måste ha chaufförer till denna match, kolla upp och återkommer med svar till torsdag. De som inte kan va med på lördag måste höra av sig om detta snarast så vi vet vilken trupp vi kan åka med. Några har skickat sms om det men tror att det är fler som har sommarjobb lördag. 

 

Söndag kväll kl 17.00 börjar seniorernas B-lag spela sin serie, börjar mot Djursdala SK borta, några från J18 kommer garanterat vara med, det vet jag inte förrän på torsdag efter A-lagsmatchen som de har då Tenhult borta för A. B-laget kommer ha olika coacher till de 6 seriematcher som ska spelas i augusti och september. Den på söndag kväll tar Budo coachansvar för de kommande matcherna kommer det att variera mellan PG (A-lagstränaren), David, Håkan, Spätta, Budp och Toffe Lätt. Lagledare är Ricky Johansson. 

 

Nu öser vi på grabbar gäller att ha fysik och alla andra egenskaper på topp när vi går in i seriespelet nästa vecka 11 aug och framåt för J18 och för P05 med start veckan därpå. 

 

 

 

 

 

Svif B på söndag på Ulveskog
2021-07-30 11:06

Följande är uttagna för trän match mot SVIF B söndag kl 19 på Ulveskog i Södra Vi. Vi samlas i Södra Vi kl 18 så tar er dit själva eller samåk

 

Abbe
Linus PH
Ahmed
Alkind
Aziz
Crille 
Erik
Arvidsson
Khalil
Linus
Mahmoud
Mero
Mustafa
Nimrod
Richard
Tarik
Walid
Ali
Wael

 

frånvaro Euglen, Eriol, Jano, Casper, Jonte J, Pontus,

 

Frågor el ev återbud till Budo snarast 

Ändrad träningsmatch
2021-07-28 22:10

Rimforsa P05 lämnade återbud i tisdags kväll men vi har hittad ny motståndare dock mot seniorer. 

vi har blåst på bra tisdag + onsdag så tror ni har lite träningsvärk, det gör inget går snart över om du bara tränar mer dvs tillsätter nytt syre till dina muskler


Imorgon= Torsdagsträning på Ceosgräset är kl 17.30-19.30 plus att vi på söndag lirar träningsmatch mot Södra Vi B borta kl 19, samling I Södra Vi på Ulvskog kl 18.00 dvs ni tar er dit och hem själva ordna skjuts med föräldrar eller kompis eller cykla det är bara 8-9 km 

 

Meddela oss ledare om du inte kan va med senast fredag morgon så vi vet vilka vi kan ta med till matchen. 

 

Nu kör vi .....,bara knappt två veckor till seriestart för både J18 och P05-serien och vi ska va ännu starkare och bättre än i våras , eller hur Boys ? !! 

Budo , Mattias, Peder 

Vi och hela VIF stöttar Alkind Berisha
2021-07-10 23:03
talande bild från dagens manifestation

Idag var det en tyst manifestation vid Rådhustorget, flera VIF:are var där bla flera lagkamrater till Alkind i vårt J18-lag och de stora VIF-supporterna Mohammed Faras Idris och Jocke Elvingsson från FFA-laget hade även gjort en egen banderoll, se bilden. 

 

Rent humanitärt är det omänskligt att få vänta så länge som 15 år i ett asylärende. 

 

Det är en stor sorg vi i dagarna fick beskedet att det inte finns några mer möjligheter för familjen att stanna, vi mister en riktigt bra lagkamrat och en bra fotbollsspelare. Vi är många i laget som fällt en tår, Alkind du får alltid höra av dig till oss i laget, vi stöttar dig och din familj nu och i framtiden.