Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening
Spännande match på måndag

Dam
Äntligen dags, och vi kan även ha lite publik
2021-06-03 07:41, Dam

Dam har hemmamatcher både fredag och söndag, och du kan se matchen "live" på plats, plus att kiosken är öppen.

Notera att avstånd gäller på läktaren och på övrig publikplats

Anmälan Fotbollskola 2021 v.25
2021-05-21 12:05

Vi har avvaktat vår lokala situation i förhoppning om att läget ska förbättras och att vi ska få direktiv som möjliggör vår populära Fotbollsskola för barnen i början av sommarlovet. Vi anpassade verksamheten redan i fjol och gör ytterligare anpassningar i år för att kunna prioritera en aktiv och trygg sommarlovsaktivitet.

Eftersom vi har fått vänta med anmälan så hoppas vi år över deltagarpaketen. Man kommer ombytt i träningskläder, har med egen märkt vattenflaska och lånar bollar av Vimmerby IF. All aktivitet sker utomhus i våra åldersindelade grupper. Vi sparar in lite praktisk tid kring mellanmål och satsar i stället på två timmars full aktivitet per dag.

Som vanligt kör vi måndag 21/6 till torsdag 24/6 innan midsommar och tiden är 10.00-12.00.

Ni anmäler era barn via länken nedan, senast 12/6. Kostanden är 200kr/deltagare.

Varmt välkomna till en vecka fylld av aktivitet i en trygg miljö!

Frågor/kontakt:

david@vimmerbyif.se

Vimmerby IF gör förändringar i ledarstaben runt herrlaget
2021-05-17 17:15

I samband med beskedet om att även årets säsong blir i form av enkelserie så har även Johan Karlsson-Törndahl meddelat att han måste avsluta sitt uppdrag som huvudtränare i föreningen. Till grund för beslutet ligger privata skäl som är helt fotbollsorelaterade.

Johan har i år fungerat som ledare tillsammans med Patrik Gunnarsson där de föredelat ansvaret mellan sig och kompletterat varandra på ett bra sätt. Patrik är en drivande och engagerad ledare med stor erfarenhet både som spelare och ledare och därav blir förändringarna i ledarskapet små. Patrik blir ny huvudtränare och kompletteras med ledare runt omkring sig som kommer att gynna både honom och spelartruppen i förberedelserna inför seriespel.

Vi tackar Johan för denna tredje period i föreningen och önskar honom all lycka framåt och kanske på återseende i framtiden. Nu lägger vi fokus på att tillsammans med Patrik och övriga ledare anpassa oss förbereda spelarna till 100% inför de efterlängtade kamperna om tre poäng!

Gratis erbjudande från LUDVIG & CO
2021-04-28 09:48

Vimmerby IF:s samarbetspartner LUDVIG & CO har satt ihop ett unikt erbjudande till alla våra medlemmar:

Tack vare vårt samarbete med Vimmerby IF kan vi nu erbjuda alla föreningens medlemmar en gratis familjerättslig behovsanalys där vi går igenom hur du kan trygga framtiden för dig och dem du har nära. Erbjudandet gäller till och med 30 september 2021.

Är du inte redan medlem/stödmedlem så blir du det enkelt via Vimmerby IF:s hemsida:

Medlemsinformation Vimmerby IF
2021-04-23 13:17

Vill försöka göra våra medlemmar mer informerade och involverade i vad som händer i och runt vår förening. Kommer med jämna mellanrum försöka trycka ut lite information så väljer man själv om man vill läsa eller inte.

Corona-situationen och smittoläget i vår region gör att vissa saker tyvärr blir lidande. Tack och lov kan vi genomföra träningar utomhus utan ombyte för de av våra ca 650 aktiva fotbollsspelare som är sympotomfria. Varje gång vi får kännedom om ett fall så stänger vi ner verksamheten i en vecka för att inte riskera ytterligare smittspridning.

- Vi erbjuder just nu tyvärr inte vår kostnadsfria eftermiddagsverksamhet för för barn 10-12 år då den är till viss del inomhus. Tråkigt för de ca 50 barn per vecka det drabbar men vi hoppas kunna erbjuda trygga alternativ utomhus när situationen förbättras.

- Vi hoppas för barnens skull kunna erbjuda Fotbollsskola i början av sommarlovet. Håll utkik när vi isf öppnar anmälan. Fungerade tryggt och bra i fjol och är otroligt uppskattad för dessa barn. Redan förra året tryggade vi verksamheten med att sprida ut oss, undvika ombyte, flera duktiga ledare och handsprit/handtvätt innan frukt och festis.

- Vi inväntar besked om seriespel för barn, ungdomar och vuxna. Som det ser ut just nu förstår vi och alla andra att det inte ser ljust ut men oavsett vad som händer försöker vi hantera situationen och göra den så bra som möjligt för våra aktiva. Våra ungdomsledare gör ett fantastiskt jobb!

- Vi arbetar aktivt för att få alla information om hur regering, FHM och förbunden ser på möjligheterna till Bullerby Cup i sommar. Vi håller hoppet uppe för alla förväntansfulla barn och ungdomar plus lokala näringsidkare, men inser också att situationen just nu i samhället gör att vi måste göra de insatser som situationen kräver.

Inte enbart glad information, men svårt att inte nämna pandemi i varannan mening just nu. Vi håller ut och tar en dag i taget. Väljer att avsluta med lite positiva händelser från veckan:

- Känns som att pandemin lockar fram spontanfotbollen hos barnen? Asllani Court och andra annars tomma kvartersplaner fylls med barn ute i friska luften.

- Vi har som förening försökt stötta Lennart Nilssons arbete med att familjen Berisha ska få stanna kvar i Vimmerby, föreningen och Sverige. Bra jobbat Lennart och hoppas vårat ställningstagande hjälper på vägen.

- Vi har i veckan börjat fakturera de samarbetspartners vi har i det lokala näringslivet. Företag som vill stötta vår verksamhet även i tuffa tider. Vi är så tacksamma och hoppas bli ännu flera och ännu starkare tillsammans.

Önskar alla en trevlig och symptomfri helg/

David Lindgren Vimmerby IF

P 2003/2004, 22/06 14:10