SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening
BLI MEDLEM
Bullerby Cup 2024 spelas 25-27 juli!
 
Årets pristagare från Niclas "Läskis" Johanssons minnesfond
2023-11-19 11:56
Årets pristagare Victoria Lundgren tillsammans med Budo Ericsson och Michael "Pygge" Sjöström

Först ut på årsfestens pristutdelning blev minnesfonden.

 

Vi 115 som var med på festen konstaterade att det nu är drygt 7½ år sen Läskis tragiskt lämnade oss och detta va åttonde pristagaren som skulle utses. Vid dessa tillfällen blir det väldigt känslosamt då gamla minnen och saknad uppkommer.

 

Tidigare år har dessa ungdomsledare fått priset:  Mikael Rinaldo, Jossan Svensson/Icken Nilsson, Håkan Carlsson, Karin Hillström, Jerker Hultqvist, Martina Andersson och vid förra årsfesten Emma Kostenius. 

 

I år var inte valet svårt

 

Årets pristagare är en Ur-VIFare, spelare-ungdomsledare-cupfunktionär,  personen finns med överallt där det behövs en insats, pristagaren är en föreningsmänniska från topp till tå.  Hen är något yngre än Läskis men jag är övertygad om att de "connectade" på alla plan då båda är goa människokännare, positiva, hjälpsamma, respektfulla, fångar ungdomarnas fokus och ser/förstår känsloyttringar. Att sen va duktig och dedikerad ledare är bara grädda på moset. 

 

Vi är många VIFare som i flera generationer varit aktiva i vår fina VIF-klubb, denne person har både arv, genetik, social fostran från en en av flera starka VIF-familjer........ farfar-pappa-farbröder-du själv-dina kusiner- dina två döttrar, som sagt valet var inte svårt

 

VICTORIA LUNDGREN 

 

 

 

// Budo

Pierre Brorsson klar som huvudtränare även 2024!
2023-11-15 08:26

En viktig pusselbit på damsidan är lagd! Pierre Brorsson förlänger och fortsätter som huvudtränare för vårt A-lag även 2024💛🖤

Anton Brorsson tillbaka i VIF!
2023-11-14 17:37

💫 Näst på tur att presenteras är ingen mindre än Anton Brorsson, som 2024 är tillbaka i VIF-tröjan efter en säsong i Södra Vi IF. 

 

💬 Hur känns det att vara tillbaka i gulsvart?
”Det känns kul att vara tillbaka igen, det är ett skönt gäng. Jag känner mig motiverad att träna och spela på en högre nivå, så det känns självklart att komma tillbaka till VIF.”

 

Välkommen tillbaka, Anton!!!
💛🖤💛🖤💛

Välkommen, Fredrik Falkevall!
2023-11-08 18:11
Vi satsar för att ta nästa steg!

Vimmerby IF har under flera år arbetat kontinuerligt med att utveckla vår egen ungdomsverksamhet. Att som breddförening kunna erbjuda alla våra spelare, oavsett ambition, förutsättningar att nå sina mål med varför man spelar fotboll. Vi fyller nu på med spelare ut i övrigt föreningsliv, ambitiösa spelare in i våra egna representationslag och vidare till elitfotbollen.


För att ta nästa steg behöver vi ännu mer kunskap och kraft på ledarsidan. Så vår nya huvudtränare Fredrik Falkevall kommer inte enbart ha ansvaret som huvudtränare för vårt herrlag i div.3 utan även hjälpa oss att utveckla hela vår A-U-verksamhet tillsammans med övriga ledare på dam- och herrsidan.


Vi har ungdomsledare i världsklass, som tar hand om varenda spelare utifrån sina förutsättningar. Målet nu är att Fredrik tillsammans med David Lindgren ska försöka stötta våra ledare att bli ännu tryggare i instruktörsrollen och att vi som förening ska skapa mer samverkan mellan våra grupper i form av kunskaps- och erfarenhetsutbyten.


Som representationslagen ser ut idag, och där båda huvudtränarna inom kort kommer vara klara, behöver vi ha utbildade tränare som kan ta emot och vidareutveckla de ambitiösa spelare som nu slussas upp från ungdomsleden. Som kan både utveckla individen in i roller och tillsammans bygga ett lag med en tydlig spelidé.


Så målet har varit tydligt i rekryteringen, en tränare och ledare med erfarenhet, utbildning och kunskap. Den personen ser vi i Fredrik som också ger oss möjligheter att arbeta vidare med den röda tråd vi byggt upp i steget från U- till A-verksamhet.


Vi är oerhört glada över att ha fått denna satsning i hamn, och att den kommer gynna hela vår breda verksamhet.

 

Varmt välkommen till VIF, Fredrik!💛🖤

Påminnelse anmälan till årsfest!
2023-11-07 11:46

Sista anmälningsdag är söndag 12/11!

 

Fotbollssäsongen 2023 är till ända och det vill vi(f) fira tillsammans med alla er underbara som gör den här verksamheten möjlig!


18 november 18.00 slår vi upp portarna till Mässhallarna och ser fram emot en kväll i härlig föreningsanda. 

 

Anmälan görs via mejl till patricia@vimmerbyif.se. Meddela eventuella allergier i samband med din anmälan. 

Varmt välkomna!💫💛🖤💛🖤💛💫

 

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
P 2009, 28/11 07:28 
Fotboll för alla, 19/11 11:44