SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Välkommen till F10
Alla tjejer födda 2010 är välkomna till oss för att prova på fotboll.
 
Det går att prova några gånger innan man bestämmer sig för om man vill bli medlem och fortsätta.
 
Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta någon av våra ledare under "Truppen" till vänster.
FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER FRÅN RAVELLI
2023-04-25 07:19

Nu är det dags för en omgång med försäljning av produkter från RAVELLI. 

 

Via länken nedan registrerar sig varje spelare i respektive lag som säljare. 

https://partner.ravelli.se/se/landing/seller/vimmerby-if

När registreringen är gjord får man tillgång till en egen säljportal och webshop. Sedan är det bara att tuta och köra på med säljandet!

 

Försäljningen pågår fram till söndag 11/6. 

Vid frågor kontaktas Patricia på patricia@vimmerbyif.se

 

Heja heja! 

Säsongen 2021 är uppstartad
2021-02-03 20:12
Första fyspasset är igång under ledning av Emma
Äntligen är vi igång med nya säsongen! Och vilket start! Trots -7 på termometern mötte 20 tjejer upp i bolltältet. Uppvärmning och fys, champions league och så spel på större plan. Glädje, energi och fullt fokus.

Nu kör vi onsdagar kl. 17-18 i bolltältet tillsvidare. När vädret blir lite mildare kommer vi att lägga in några extra fyspass, men det återkommer vi med.
Årets varmaste match?
2020-08-17 09:49
Igår spelade vi vår absolut varmaste match hittills. Motståndet var Hjältevad/Mariannelund. Vi kom med en stor trupp för att kunna göra många byten i hettan. 

Vi rullade på och kämpade på bra i värmen. Första och tredje perioden var våra absolut bästa. Fina passningskombinationer och vi kom runt bra på kanterna.

Vinst med 0-13.
Sommaravslutning
2020-07-02 08:07
Gänget
I måndags var ordinarie träning utbytt mot bad, grillning och lekar. Förutom någon bortrest var vi samlade hela truppen och fick en kanonkväll tillsammans. 

Vi tar nu lite sommarledigt och återupptar träningen i mitten på augusti. Förhoppningsvis inleder vi då ordinarie seriespel.
Säsongspremiär mot Västervik
2020-06-15 07:58
Vårt härliga F10-gäng
Igår var det säsongspremiär och även premiär för första riktiga matchen 7 mot 7. 

Ett taggat gäng visade att allt vi tränat på under våren satt. Spelbredd, positionsspel, spelbarhet och komma till avslut. Dessutom har vårens fysträning under ledning av Emma givit bra resultat vilket syntes i att vi var väldigt löpstarka.

Matchen slutade 1-8 med en blandad skara målgörare. Vi hade också stor trygghet bakåt i form av Lava som agerade som säkerheten själv mellan stolparna.