SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Hossmo BK
9 - 2
Vimmerby IF
Hossmo BK9 - 2Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 september, 16:00
Plats:Rinkabyvallen
Tävling:
Matchnummer: 144103071
Samling:15:00
Hossmo va numret för stora idag
2020-09-19 22:52
Vi tar ledningen 0-1 och ligger under med 2-3 men sen tappar vi flera lätta bollar i 2a så det rinner iväg till 9-2 seger till serieettan.

Vi tar ledningen efter 10 minuter på en snabb omställning där Arvidsson tar sig förbi på mitten och friställer en snabb Eriol som skjuter in ledningen till oss i bortalaget.


Längre in i första halvlek när vi tappat ledningen till 3-1 så reducerar vi när Brodeus nätar sitt första mål denna comebackhöst. Kul ju !!


I andra startar vi bra och har fått tillbaka gnistan, men den släcks ganska fort när Hossmo fick några enkla mål, sen ramlar det på och det slutar totalt 9-2.


Man vinner som ett lag och förlorar som ett lag, vi får rannsaka oss själva, var och en på sin kammare ikväll. Vi kan absolut göra det bättre om vi agerar tillsammans och inte agerar ensamma i uppkomna matchsekvenser. Vi knyter näven i fickan och tänker "detta va en engångsföreteelse och nästa match ska vi bara tillbaka i fas igen".


Fanns några som stack ut ordentligt trots storförlusten, ledarna Karin-Peder-Qamil tyckte att Mahmoud och Mero var riktigt stabila och bra som mittbackar. Aziz som gjorde sin första nästintill hela match sen först armbrottet och sen ljumskskadan visade att han va tillbaka igen.


Laget

Abbe

Casper-Mero-Mahmoud-Lucas

Borsiö - Aziz

Linus-Arvidsson-Khalil

Eriol

Nimrod-Jonatan-Brodeus


VFF hemma på onsdag kl 19.30 i elljus väntar nu, men först träning måndag och tisdag plus match med U21 för 3-4 st från vårt lag imorgon söndag


// Budo som idag hade förhinder till att delta mht att dam C hade hemmamatch kl 12.


<< Tillbaka