SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Rimforsa
2 - 4
Vimmerby Idrottsförening
Rimforsa2 - 4Vimmerby Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 mars, 16:00
Plats:Ceosvallen - Konstgräs
Olycklig start på 2a stjälpte VIF J
2022-03-06 19:11

0-2 blev snabbt 2-2 på några minuter innan paus

 

I början 2a 3 olyckliga minuter efter en hörna och efter ett eget inkast kunde RIF göra två grymt enkla mål till 2-4 sen spelade vi upp oss rejält men trots bra lägen gav det inga fler VIF-mål 

 

 

Träningsmatchmot RIF B som kom med ett rutinerat gäng med flera med lång a-lagsrutin plus ungdomlig entusiasm, en bra mix. 

 

Vi hade vårt fokus klart inför matchen: 

- uppspel skulle va i fart och på rörlig spelare

- fart i löpningar genom zon 2-3

- komptakt defensiv med mycket dialog så press/understöd  skulle ge oss bollvinster centralt

 

I paus summerade vi att vi inte nådde dit vi ville på de tre punkterna, bättring krävdes på alla tre och de lyckades vi verkligen vi med i 2a, bortser vi från fadäserna vid deras 2-3 och 2-4 i minut 45-48. 

 

Det vi va bra på i 1a va att vi slet och fick undan bollen i eget straffområde, bra gjort !

 

Därefter i 2a bra rull och fart i mottag och pass, vi fick snurr på spelvändningarna på mitten och framförallt vi vann boll centralt, kanske för att vi byggde om med ett fem-mannamittfält där Arvidsson va spets framåt på mf för att sen löpa kopiöst framåt på djupet. Med Arvidsson får man alltid vad man begär, härlig kille, 

 

Jobbar vi bort bolltapp och felpass i zon 1-2 och tar bra beslut kring våra uppspel så kommer matchbilderna se helt annorlunda ut framöver. 

 

I 2a många målchanser framåt och mindre för RIF, vi kom oftast fram på vår högersida där Pontus, Nimrod och Elias skördade framgångar, skott/avslut av Olle, Walid och Nimrod kunde ha gett oss mål. Vi räknade nästa in ett mål när Ponuts fin-fina inlägg från höger nickades av Ali upp mot ribbkrysset men RIF-målisen gjorde en otrolig akrobatisk räddning, där trodde vi nog på mål. 

 

Bra årsdebut efter flera år i vila av Joshan Moshini, andra som får bra betyg va Walid-Nimrod-Pontus- Elias  för deras andra halvlek

 

laget idag

 

Abbe o Linus i målet

 

Ahmed-Crille-Mahmoud-Arvidsson-Khali-Hampus-Walid-Ruollah-Nimrod-Ali-Johsan-Elias-Olle C

 

Målen 1-2 Nimrod efter mv -sjabbel

2-2 Hampus smörpass till Arvisson som rullar in i friläge

 

bra domare Håkan Ericsson

 

 

PS glöm inte enkäten som finns på fb och hemsidan

 


<< Tillbaka