SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Vimmerby Idrottsförening
vs
Landsbro IF A
Vimmerby IdrottsföreningvsLandsbro IF A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 mars, 12:00
Plats:Ceosvallen - Konstgräs
Storseger mot Landsbro A
2023-03-26 22:47
Det känns bra nu !

7-0 efter 4-0 säger v5äl hur matchen såg ut, vi var spelförande i princip hela matchen, vi hade en svacka i början av 2a men växlade sen upp igen. 

 

Nu obesegrade i fyra matcher i rad, bara FBSK som gjort mål på oss och vi bygger en bra kultur i truppen. Nästa vecka får vi nog lite tuffare motstånd då Holsby kommer på besök

 

Dagens motståndare Landsbro har vi inte mött på några år, de har haft samarbete med Vetlanda United med inför 2022 startat upp ett eget damlag igen. De hade flera bra spelare och kommer nog göra en bra säsong i sin div 4-serie. 

Gör man 4 mål ska man verkligen omnämnas lite extra, bravo Vera.!!

 

Många fina spelmål idag, vi gasade på från början och spelade bra hela 1a, en dipp i början av 2a innan vi visade klassen igen, Vi kunde till och med gjort fler mål, antingen var stolpen ivägen eller så räddade deras mv- 

 

1-0  Vera i friläge , ass Matilda

2-0 Tessa vänder runt och drar till, ass Hilda

3-0  Tessa igen, ss Matilda

4-0 Vera ass Ester som levererar så fort hon kommer in

paus

5-0 Vera  i friläge efter fint instick av Yllka

6-0 Vera från vänster oklart vem som satte fram passet medn snyggt va det hela vägen

7-0 Mona trycker in ett närskott från 6 me efter att Yllka skjutit efter Veras snett-inåt-bakåt-pass

 

Gediget från mv till backlinje till mittfält till forwards till de som kom in som matchgörare (Mona mål, och Yllka och Ester fin-fina assister). 

 

Känns skönt att veta att vi levererar oavsett vilka spelare vi har med, vi har hittills på försäsongen använt mer eller mindre hela U-truppen med spelare födda 2004-2009. Visar på skolade tjejer som inte slarvat med försäsongen. 

 

Sen vet vi att det blir tuffare när vi kommer i seriespelet, men vi är väl förberedda för det, vi at en vecka i taget och kommer att kunna stå upp mot alla lagen i serien, va  det kommer stå på anslagstavlan efter seriematcherna vet vi inte men vi kommer göra att allt för att stjälpa mer rutinerade lag plus att det uteslutande är a-lag vi då¨ska möta. 

 

Truppen idag

Ida Klintborg-Hilda Svensson-Smilla Thelin-Julia Johansson-Vera Andersson-Ellie Larsson-Reta Hanno-Stina Johansson-Tessa-Svensson-Matilda Älvehag-Mona Fenikh-Ester Rinaldo-Yllka Iberhysaj- 

 

Ledare:  Budo+Tuva

 

 

 


<< Tillbaka