SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
IFK Borgholm
3 - 2
Vimmerby IF B
IFK Borgholm 3 - 2Vimmerby IF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 april, 17:00
Plats:Borgholms IP
Tävling:
Matchnummer: 142202008
Samling:16:00
Mycket gediget försvarsspel men sur förlust i sista spelminuten
2023-04-27 15:03

Ingen kan klaga på arbetsinsatsen och viljan i bortamötet mot IFK Borgholm som var stora, långa och äldre.

 

Vi hade vår bästa period i andra halvan av 1a då vi också gick till ledning med1-2 som stod sig till paus. 

 

Till slut blev det ända hemmavinst med 3-2 efter ett mål i absolut sista matchminuten

I andra var det bara att försvara sig för VIF-laget och oj vad heroiska alla va, varenda duell var stenhård och vi gav oss inte nångång och tvekade inte en sekund att gå in i tuffa man-man-kamper. 

Kul att se att den kompetensen finns. 

 

I 2a hade vi svårt att ta oss fram på både kant och centralt och fick därmed knappt nåt avslut i denna del av matchen. 

 

Vi som är tränare och ledare kring laget ser hur lagets utvecklats under vinter och vår, på många spelare är det jättekliv i utvecklingen. Jättebra och skönt att vet att vi har en träningsmiljö som är inspirerande och lärande. 

 

Vi hänger inte upp oss på resultat i enskilda matcher, viktigast är att vi följer vår matchplan och tar våra steg framåt i utveckling. Visst kul att vinna och det är just det vi ledare vet att vi kommer göra framöver. Med god tro och ungdomlig entusiasm kommer det nya steg i vår karriär redan kommande veckor. 

 

Vi kämpade ända in i kaklet och när det stod 90 min på tavlan hade vi en poäng sen kom det där snöpliga målet precis innan slutsignalen, det kändes som en riktig stjärnsmäll för oss just där och då. När vi väl smält matchen i bussen hem så hade alla gjort en samlad bedömning av matchen och framtiden. Tron på oss själva finns där !!

 

Vi ska vara positiva och pusha varandra till att bli ännu bättre aktioner på planen, ser elelr känner vi något negativt så ska vi jobba bort det på träningar genom samtal, taktik-, moment- och teknikövningar på våra träningspass. 

 

På Ölandsmatch deltog Ida Nyman. Sandra, Jonna, Hilda, Alicia, Stina J, Stina SLF, Amanda, Ellie, Julia, Reta, Tessa, Matilda, Mona, Sanna. 

 

Målen gjordes av Tessa (2) med ass av Matilda (1), vi gjorde alla en storstilad match så toppbetyg till alla 15. Vi kunde äta lite god mat på vägen hem, tack Janne Rejdvik du är den bästa sponsorn vi har, du är underbar och verkligen en äkta VIF:are. 

 

Nu siktar vi på en bra träning (igen) ikväll torsdag, vi har radat upp sådana sista veckorna. På söndag som är valborgsmässoafton har vi hemmamatch på Ceos-gräset kl 12.30. Den ser vi verkligen fram emot. 

 

Det nya konstgräset på Arena Ceos, ser inbjudande ut men är inte helt klart än, det ska skäras i linjer och sen fyllas upp med material (gummikulor o sand) mellan alla gröna fina grässtrån på planen. Kommer ta tid men vi kan vänta eftersom vi vet att det blir en förbannat bra matta när det är klart. 

 

ledare på matchen va Vickan & Frida (Budo strejkade för första gången i historien)

 

 


<< Tillbaka