SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Rosenfors ik
vs
Vimmerby Idrottsförening
Rosenfors ikvsVimmerby Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 08 augusti, 19:30
Plats:Rosenfors
Spelförande men inga mål mot Rosenfors i trän matchen inför seriestarten
2023-08-09 09:42

Vi hade planerat in två trän matcher så alla som varit igång i sommar skulle få matchtid. 2 x 45 utan regn i Rosenfors blev det och efter 0-0 i paus och litet spelövertag med flera lägen bla ribbträff och fem bra hörnor, tappade vi lite i 2a och de fick in två långskott till en 2-0 seger för hemmalaget

Vi ville få avstämning på att alla är redo för seriespelet i hösten och med facit i hand efter två trän matchen och en träning på tre dagar, så är svaret JA. 

 

Dock har vi fortfarande lite att slipa på för att bli mer stabila och trygga med bollen ute på planen. Första 45 är vi spelförfarande och aggressiva i presspelet vilket ger oss ett övertag med flera bra lägen bla skott av Alicia, ribbträff av Vera, kanonhörnor av Hilda. Det som var kul att se var kombinationerna på offensiv del. 

 

I andra tappar vi lite momentum i framförallt speluppbyggnaden och slog alltför svåra och stressade långa avgörande pass för tidigt i uppspelet. Vi fick ordning på det igen sista kvarten och fick då också flera instick mellan deras backar till forwards och ymf, grymt bra gjort. 

 

Som helhet godkänt, på det individuella planet var det pigga ben och pass från de som spelade på lite ovana positioner, men eftersom de är bra skolade så klarade de av sin vänsterbacksplats riktigt bra, jag tänker på Stina Lamberg Fjällgård och Sanna Stefansson. Riktigt kul att Stephanie Sauma och Alice Dickenson jobbade hårt och lyckades bra på sina positioner. 

 

Nu träning torsdag sen far vi till Färjestaden på lördag för höstupptakt i div 3, några i spelartruppen har sommarjobbspass men vi tror ändå att vi kan få ihop en intressant trupp på 14-15 pers som åker mot Öland med positiva tankar om att bärga poäng. 

 

dagens lag:

Ida Nyman

Hilda Svensson

Jonna Söderberg

Klara Arrbrant

Stina Lamberg Fjällgård

Stina Johansson

Alicia Lundgren

Andrea Lundgren

Matilda Älvehag

Sanna Stefansson

Vera Andersson

Hava Alkhanova

Alice Dickenson

Amanda Carlsson

Stephanie Sauma

 

 

Ledare: Budo-Vickan-Frida-Albin

 

 

 


<< Tillbaka