SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Vimmerby Idrottsförening
vs
Husqvarna FF Juniordam
Vimmerby IdrottsföreningvsHusqvarna FF Juniordam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 mars, 12:00
Plats:Ceosvallen - Konstgräs
Blåsigt och kallt på Arena Ceos, vi fick oss en lektion av ett bra lag
2024-03-17 21:16

Vi mötte kombon Huskvarna FF/J-Södras elitsatsande F17 lag, stark motvind i första och vi fick freda oss ordentligt, vilket vi gjorde bra. I andra medvind och vi fick till några bra anfall framåt men defensivt hotade de oss än hårdare än i första

Helt klart ett riktigt bra och tufft motstånd att möta nu när vi håller på att skola in oss dels som seniorer och dels med nytt spelsystem med nya roller. Vi tar steg i vår utveckling och har nu fem veckor kvar till div 4 serien drar igång.

 

Vi kommer lägga olika huvudteman i 2-3 veckorsintervaller fram till vårsäsongen avslutas efter midsommar. I säsongsplaneringen för våren ska vi fokusera på olika moment för att få en stadig bas att stå på när vi väl ska in i en ny seniorsäsong och där varje enskild spelare och lagdel ska utvecklas och känna sig trygg och säker i sin roll på planen. 

 

Vi är under utveckling och kan inte mäta den i resultat utan bryter ner den i biståndsdelar av matcher och i olika faser. Vår resa har bara börjat vi ledare ser progressionen och tror på er tjejer. 

 

Vi snackar lite om helgens match på måndags- och torsdagsträningen och ser framåt och tar till oss lärdomar för varje vecka och varje match. 

 

Fanns fler ljusa punkter i det vi genomförde idag. Arbetsinsatsen och attityden var det inte fel på. 

 

Vi plussar Smilla i sin mittbacksroll där hon tog stort ansvar och styrde bort många genombrottsförsök. Stephanie jobbade och slet nåt oerhört som toppforward.

 

En debutant måste också nämnas då Pixie Samuelsson från F10-laget gjorde sin första seniormatch och sin första 11-mannamatch, tog för sig och va framfusig kul att se. 

 

Gänget idag:

Milton mv

Agnes -Linn-Smilla-Aulona

Salama-Jonna-Julia

Sanna-Stephanie-Stina

Amanda Svensson-Pixie Samuelsson-Nelly Widéen

 

Nån plusgrad och soligt men ack så isig vind, våren kommer väl på riktigt snart ???

 

ledarbänk idag: 

Victoria-Budo-Alicia-Stina J

 

 

 

 

 


<< Tillbaka