SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Högsby IK (9-m)
0 - 9
Vimmerby IF B
Högsby IK (9-m)0 - 9Vimmerby IF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 29 april, 19:00
Plats:Sparbanksvallen 1, Högsby
Tävling:
Matchnummer: 142304008
Samling:17:45
Solklar seger idag borta mot Högsby
2024-04-30 00:03
Några bilder från kvällens storseger, applåder till era alla

9-0 efter 3-0 i paus säger väl det mesta om att det var klasskillnad. Viktigt att vi fick igång det vägvinnande spelet i 2:a så målen börjande trilla in. 

Att spela 9 mot 9 iställlet för 11- mot 11 är en väsentligt skillnad, blir en helt annan fotboll än vi tränar och spelar annars. Vi va klart vassare redan från start och hade 3-0 i paus, i andra växlade vi upp en nivå till och fick till fler målchanser och gjorde sex mål i den halvleken. Stabilt och väl genomfört tjejer

 

Vi tar med oss målen och några riktigt fina kombinationer som till slut hamande i nät. Också viktigt att alla fick speltid i helgen, allt från de som satt bänk i A till de som lirade 70  min i F09 matchen.  Mest fick de som lirade i F09 igår och i U idag. 45-70 min hade alla i dagens trupp. Så vislet inte på spelarna. Viktigare och tuffare matcher kommer framöver. 

 

Alla får gott betyg för sin insats idag, vi ska fortsätta ha tema på träningarna med pass sista tredjedelen för att nå optimala avslutslägen, 

 

Truppen idag Ida-Matilda-Jonna-Minea-Smilla-Salama-Reta-Vera som startade med Stina-SLF-Mona-Ellie som avgörare (avbytare). 

 

Målen gjordes av Vera 4,  Reta, Stina, Matilda, Mona och Ellie, flera av målen föregicks av kanonvassa kombinationer som vi gärna vill göra fler av framöver. 

 

 

 

 


<< Tillbaka