SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
B.O.IF
0 - 5
Vimmerby IF B
B.O.IF0 - 5Vimmerby IF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 03 juni, 19:00
Plats:Torvalla 1, Blackstad
Tävling:
Matchnummer: 142304032
Samling:17:45
Dundersäker seger borta mot BOIF
2024-06-03 23:11

5-0 va i underkant men poängen räknas och vi hänger fortfarande med i toppen av serien. Kul med fem olika målskyttar och också häftigt att se att det vi tränar på ger enkla mål, jag tänker på tidiga inlägg och snett inåt bakåt.........kommer nog mer sånt framöver om jag siar lite i framtiden.

Torvalla stod i sol och inbjudande prakt, inbjudna va också myggen och knotten, men även de har sin charm runt en fotbollsplan. 

 

Vi va överlägsna från minut ett, vi hade friläge redan efter 15 sek och efter 4 min hade vi haft tre bra lägen. 

 

Flera mål va klassmål och tagit från vår träningsmetodik, häftigt att se att det ger utdelning. Vi gav inte BOIF en enda het målchans, de ska dock ha heder att de höll ner siffrorna och med en 15-20 min  kvar stod det fortfarande bara 0-2.  De hade även en ung, kort men ack så bra målvakt som räddade massor i båda halvlekarna. 

 

Ska vi va lite självkritiska så föll vi emellanåt in i comfort zon vilket gynnade BOIF. Vi bör i framtiden spela mer med fart och tempo i både boll och förflyttningar. Det kan vi , vi har alla dessa egenskaper som det spelet kräver, vi får fortsätta nöta på det så kommer utvecklingen att snabbt stegra mot oanade höjder.

 

1-0 Salama som forcerar in Veras inlägg som Matilda satte i bra läge 

2-0 Tessa, friläge, ass Vera och Mona

3-0 Vera ass Tessa och  Stina J

4-0 Sanna pass Matilda

5-0 Julia dagens snyggaste skott i krysset med vänster från 17 meter ass syrran Stina

 

Tack för idag tjejer, vi gjorde vad vi behövde, vi ser stabilare och stabilera ut, snart har vi lärt oss bemästra ojämna gräsplaner och kan då växla upp ett par nivåer till i vårt spel. -

 

laget: 

Ida-Matilda-Linn-Minea-Issa-Mona-SLF-Salama-Vera-Tessa-Sanna-Julia-Stina-Ellie

 

Ledare Budo-Vickan-Janne

 

 

 


<< Tillbaka