Sammandrag i Motala, intensivt och många matcher
2019-08-25 19:47
Häftig fotbollsbild
VIF hade i lördags tredje sammandragsspelet för säsongen, denna gång i Motala hos Borens IK. Bra dag blev det, se referat nedan

FFAs 7-mannalag började dagen med match mot Eneby BK. Spelet satt riktigt bra i första halvlek trots det låg man under med 2-0. I andra halvlek spelade man upp sig ännu mer och gjorde två snabba mål så slut siffrorna blev 2-2 och delad poäng. Spelet flöt på bra och spelarna var på bra spelhumör.

Andra matchen för dagen mot Borens IK taggade hela laget till sig rejält och fick med sig en 3-0 vinst från riktigt fint spel båda halvlekarna. Bra sammanhållning i truppen (div 2och div 3)som hejade på varandra.

Tredje o sista matchen för dagen mot IK Östria Lambohov började man märka av tröttheten i laget då man hade kört dom två första utan att ha avbytare. Men man spelade på bra men vid halvtid låg man under med 1-0. Andra halvan märkte man av tröttheten mer till o chmed från motståndarna trotts att de hade 3-4 avbytare. Så precis 2 minuter innan match avslut får Lukaz Gilpin bollen och placerar den längst marken vid höger stolpe snyggt avslut och även spelupplägg innan målskottet. Matchen slutar rättvist 1-1.

Vårt 5-manna lag spelade på bra med under dagen och fick med sig en storvinst under dagen med imponerande 10-1 i första matchen mot Eneby BK. Härlig spelglädje i den matchen o många glada målgester bjöd man på för att fira. Mål av Anton K-W 2, Simon J1, Albertsson 2, Tobias Zlatan 2, Rebecka 2, Mohammad .

Sen oavgjort 1-1 i nästa och en seger till innan sista matchen som tyvärr blev inställd då vi fick 2 man skadade matchen innan. De hade blivit för svårt att avsluta sista matchen med 2 utespelare o 1 målvakt.

Spelet var riktigt bra under dagen för de båda lagen och alla höll humöret uppe fast att man var trötta när sista matchen var över. Nu är de bara att ladda om o peppa för träning i veckan igen o snart dags för SM i Borlänge. Dit längtar vi redan !!