SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Välkomna till Vimmerby IF P2015!

Ni hittar våra träningstider på ceosvallen i bolltältet söndagar kl 16.30-18.00. Anmäl er som medlemmar till gruppen P 2015 på hemsidan. Alla är varmt välkomna!

 

 

Med vänlig hälsning,

Ledarna

Angelica Andersson: 073-846 88 86

Patrik Andersson:

Robin Hjelm:

Enoch Inkoom:

 

FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER FRÅN RAVELLI
2023-04-25 07:27

Nu är det dags för en omgång med försäljning av produkter från RAVELLI. 

 

Via länken nedan registrerar sig varje spelare i respektive lag som säljare. 

https://partner.ravelli.se/se/landing/seller/vimmerby-if

När registreringen är gjord får man tillgång till en egen säljportal och webshop. Sedan är det bara att tuta och köra på med säljandet!

 

Försäljningen pågår fram till söndag 11/6. 

Vid frågor kontaktas Patricia på patricia@vimmerbyif.se

 

Heja heja! 

Vi behöver fler föräldrar!
2022-11-21 08:40

Gruppen med pojkar födda 2015 är stor vilket är jätteroligt. Men för att träningen ska bli så rolig och givande som möjligt måste man som ledare ha möjlighet att dela upp gruppen i mindre grupper/stationer under träningarna. Det har bara varit max 4 föräldrar i den här gruppen som hjälpt till under året. Vi gör därför ett utrop efter fler engagerade vuxna som kan och vill hjälpa nuvarande ledare, blir de inte fler kan det ge konsekvenser att inte hela gruppen kan träna varje vecka osv och det vore extremt tråkigt om man bara får träna fotboll varannan vecka.

 

Övertygad om att det i den här gruppen precis som i alla andra finns fler som kan tänka sig att hjälpa till. Hör av er till mig eller direkt till Angelica: angelicaadolfsson86@gmail.com 073-846 88 86

 

MVH David

 

david@vimmerbyif.se