Matchnummer: 000224012
Samling:13:00
Tung tung förlust...
2018-04-22 09:05
Ledning tidigt redan efter 12 min där Anna tar hand om returen från Rosens skott. Och detta var andra målchansen, precis innan hade vi ett jätteläge efter en hörna men skottet gick utanför. Innan paus hade vi ytterligare 3 bra lägen , minst. Närmast var Alle med ett mäktigt långskott men som deras duktig målvakt tippade med nöd och näppe i ribban. 1-0 står sig och vi gör det helt ok, men kan lite mer kändes det som.
Andra börjar inte bra, olycklig situation på mittplanen och 1-1 är ett faktum, som en blixt från klar himmel. 10 minuter senare för de straff om de säkert sätter 2-1. Vi har sedan några skapliga lägen, bla en frispark från Söder som Strömdahl är nära på och en bra nick. Inbytte Stina skapade också en skaplig chans. Vi försöker och försöker men känns lite lamslagna och fuskar lite med jobben. Vi har sagt att vi måste ge  100% i hela matcher annars blir vi uppätna. Idag blir vi inte uppätna alls, men vi är inte TILLSAMMANS beredda på att ta det jobbet som krävs för segrar i ettan denna gång. Den här matchen borde vi kunnat ta poäng i, till och med en seger men matchen gled oss ur händerna, vi hade verkligen greppet i första......................................................
Vi laddar om, mycket svår bortamatch väntar till helgen.....och det är riktigt många poäng kvar att slåss om. Jag har sagt det tidigare och kan även skriva det här, om vi fortsätter ta jobbet varje träning ( fullt fokus, vara motiverad och göra sitt bästa osv) så kommer vi bli bättre och bättre ju längre vi kommer in i serien.