Vilja i 90? Ja!
Nöjda med arbetsinsatsen? Ja!
På rätt väg? Ja!
Forserum - VIF B 5-5 (2-4)
Avspark Forserum, två pass och långboll ner genom vårt försvar, Sofie tar den och trycker igenom en rejäl utspark som går över det högt stående försvaret. Fröjd fri, hon gör inget misstag, 0-1 efter 40 sek! I denna svängiga match gör Forserum 2 mål i 1a var av det ena är grymt snyggt, efter hörna en halvvolly, stenhård precis under ribban. De hade även bud på något mer mål. Sista 15 är det bara VIF. i min 32: Stina gör sedan 2-2 efter att ha kört slalom från nästan halva planen och rullar in bollen. 2-3.... 5  min senare bra förarbete av Norbro på ymf och snabbt inspel som Stina möter och bredsidar in 2-4 precis innan paus, Mia framspelar Stina. Paus...

Fortsätta kötta, fortsätta jobba tillsammans!

Nästan direkt efter avspark spelar Blidfors fram Stina som rundar 2 tjejer och sätter 2-5. men matchen känns absolut inte avgjord. 4 min senare skadar sig tyvärr Stina. Vi får se hur det känns i veckan som kommer.

VIF tjejerna fortsätter att kriga och kötta, precis som hemmalaget. Inget skönspel från något lag. 3-5 i 52. och Forserum matar på med "Blackstad-rens" bollar mot vårt straffområde. Vi håller stången men blir mer och mer tillbakapressade.

Våra egna chanser är färre, men vi har en boll inne, avblåst för offside, korrekt. Vi har Kurtan i friläge, avblåst för offside. Mindre korrekt. Men som sagt, det ligger ett hemmamål i luften. 4-5 i min 80...och på hörna 5-5 med 2 minuter kvar. Surt som sjutton men vi gjorde det bästa vi kunde denna kväll och mer kan vi inte begära.

Två unga spelare förtjänar ett extra plus för sitt slit mot det betydligt äldre och tyngre innermittfältet vi mötte, Molly och Svea fick mycket stryk i tuffa dueller men stod upp grymt bra. Och Stina så klart!! Men alla ska ha cred för inställningen och viljan i 90....

Laget i målkalaset: Sofie/Ellen