SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Mjölby FC
1 - 3
Vimmerby IF
Mjölby FC1 - 3Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 september, 15:00
Plats:Lundbyvallen
Tävling:
Matchnummer: 230321118
Samling:13:30
2020-09-20 11:45
Koppen blev 2-målsskytt mot Mjölby
Bortamatch mot Mjölby stod på schemat för A-tjejerna.
Det var ett taggat gäng tjejer som kom till soliga Mjölbys mysiga arena med en fantastiskt fin gräsmatta. 
Redan när domaren blåste för start satte VIF-tjejerna ordentlig fart & motade ner Mjölby-töserna i knät på sin egen målvakt, 
Och det gav resultat för redan i den 1:a minuten gör vi 0-1 genom Natta. Hon får ett fint smörpass av Andrea, och Natta gör inget misstag. 
Vi för matchen men gästernas konstanta matande av långbollar till sin duktiga FW är enerverande. Till slut ger det oxå resultat & de får till ett kvitteringsmål till 1-1 efter ca 20 min. 
Men vi har tålamod & fortsätter ha mest boll och vaskar fram en hel del chanser. 1-2 kommer helt rättvist ca 5 min senare genom Koppen. Det blir oxå halvtidsresultatet. 
Ledningen är i underkant för vi skapar många chanser till att helt punktera matchen, men hemmalagets målvakt är grym och håller dom kvar i matchen. 

I andra är scenariot likt den första. Vi har mest boll & skapar klart fler chanser. 1-3 kommer helt rättvist, även detta genom Koppens glödheta fot. 
Det blir oxå slutresultatet. Segern är helt rättvis, dock borde den nog varit några mål större då det är vi som skapar flest målchanser, men som sagt deras burväktare är grym idag. 
Men vi lastade välförtjänt in 3 poäng i bussen. 
Nu tar vi sikte på sista hemmamatchen för säsongen på lördag mot Motala. 
⭐️⭐️⭐️ Greta Koponen
⭐️⭐️ Stina Kägo/Bragsjö
⭐️ Natta Johansson

<< Tillbaka