Samling:16:00
Oavgjort för Dam B mot vassa Eksjö
2022-05-01 23:43
Minea en av många som va vassa idag

I dagens Div 3-match mellan Eksjö och VIF på Ränneborgs IP blev det oavgjort 2-2 efter 0-1 i paus.

Rättvist? nä inte ett dugg. 4-14  i avslut på mål säger väl allt

Vi gör kanske den bästa dam B-matchen på flera år, bra rull och bra fart och stentätt bakåt och framåt skapade vi mycket.

Vi vill ha fokus på dessa områden idag:

- ansvar (alla tar sitt i alla delar)

- organisation (få ihop spelet över hala banan)

- attityd (inte köra 80-90 procent, vi ville ha alla på nästintill 100%iga insatser)

Vi valde inför matchen att ha ON-knappen påslagen hela matchen och det fick vi, tycker att alla 13 som deltóg förtjänar 5+ i sina insatser och laget funkade bra ända bakifrån till frontlinjen men även i skyttegravarna där vi jobbade stenhårt.

Målen va snygga med lira ända nerifrån och fram till friläge för Tyra som näta först med ett skott och sen med att dribbla av målvakten.

För den som vill föstå hur mycket vi skapade kan kolla appen  "Min Fotboll" där herr Lacket skötte den lika briljant som spelarna skötte sina bedriftr på planen. An hans noteringar sker  ni att segern borde gått till Vimmerby, lägen saknades inte.

Att va obesgrade efter två omgångar är ju bra men sett till matchern skulle vi haft sex poäng och inte två, men-men målen räknas alltid så vi kan inte ha några utsäkter utan får framöver blir mer noggranna inne avslutszonerna.

Eksjö är ett rikgit bra gäng med några spetsspelare bla mittback och högermittfältare men även Stejdahlarnen från HM som sköt in 1-2 på en räkaren under ribban. Kvitteringen till 2-2 var ett turmpål där bollen singlar in i målm  efter ett motlägg efter hörna.