SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vimmerby Idrottsförening
Fotboll
Linköping BK Tinnis - Vimmerby IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 juni, 15:00
Plats:Skarpans IP
Serie:Division 2 Dam Nordöstra Götaland
Samling:13:30
Odiskutabel seger borta mot Tinnis
2022-06-13 21:11

Lördag och bortamatch mot BK Tinnis på en lätt långhårigplan. Redan efter 10-15 minuter kändes det säkert vad de tre poängen skulle hamna. Trots en mycket svårspelad plan var VIF det klart bättre laget och var så i 90 minuter och seger var solklar. 

Natta (Nathalie Johansson) blixtrade till och satte 3 baljor och hon hade även servat upp ett par riktigt bra lägen åt sina lagkompisar som tyvärr brändes. VIF var mycket stabila bakåt , såklart alltid farligt vid hörnor och frisparkar men spelmässigt kunde inte Tinnis hota ett ramstarkt VIF försvar som verkligen tog ett högt och hårt jobb i försvarsarbetet. 

Seger 0-3 (0-1) innebär att VIF dam befäster sin andra placering i tabellen. 

 

Nu väntar 2 veckors tuffare träning då VIF Dam står över nästa omgång och kommande match är Torsdagen den 23/6 19:30 då mittenlaget Eneby BK från Norrköping för besöka Arena Ceos. Det är faktiskt redan dags för returmöte, serien vänder. Seriepremiären den 9/4 möttes lagen och då vann VIF med 2-3 och segermålet kom först i 90 minuten av inbytte avgöraren Kujtese Rexha.

Vi hoppas och tror naturligtvis att mycket hemmastarka VIF tar en ny hemmaseger! 

 

<< Tillbaka