Serie:Division 2 Dam Nordöstra Götaland
Samling:11:30
Stryk i den viktiga toppmatchen!
2022-09-04 09:33

Trots ledning 0-1 blev det 2-1 förlust på bortaplan för damerna mot tabelltrean Tranås/Torpa. VIF ligger dock fortfarande 2:a tätt följt av just Torpa och Lindö.

Det blir en rafflande höst!

VIF styrde och ställde och radade upp hel och havlchanser första 30 minuterna och allt såg riktigt bra ut, redan efter 13 min satte Frida P VIF s ända mål.

Mitt i när det ser så bra ut kvitterar TT. Och 2 minuter senare kommer även det som visade sig bli segermålet 2-1 , Båda målen sattes av kaptenen Maria Kåhlin.

I andra halvlek känns TT stabila och VIF försöker så gott det gick denna lördag men det räckte bara till ett fåtal målchanser,

Nu gäller det verkligen för vårat damlag att ta fram krigar viljan och verkligen ha viljan att skita ner sig på träningarna och ha rätt viljan på matcherna så ska det kunna blir en trevlig höst.

Ett nytt div 2 kontrakt är truppens mål och då gäller det topp 3............